Over WocoWijzer

WocoWijzer is een platform van waaruit kennis wordt gedeeld aan partijen werkzaam in voornamelijk de publieke sector in het speelveld van het creditmanagement.

De kennisdeling vindt plaats door middel van regionale Masterclasses, in company op maat gemaakte Trainingen, Sparringsessies en het opstellen van meerjarige unieke Samenwerkingsovereenkomsten (SLA’s) tussen de publieke sector aan de ene zijde en de Incassopartner aan de andere zijde.

Waar staan we voor?

  • Plezier hebben in wat we doen.
  • Kennis = Grip. Weten wat de regels van het speelveld zijn, het toepassen van je inzichten en het bereiken van je doelen. Oók met je samenwerkingspartners. Alles begint met snappen wat je doet en de consequenties van je dagelijks handelen inzien.
  • Denken en doen vanuit je utopische doel. Geen genoegen nemen met een halve oplossing. Continu reflecteren op het resultaat van onze dienstverlening en samen met onze opdrachtgevers op de ingezette interventies. Bereiken we écht wat we willen met wat we doen?
  • Kwartjes horen vallen. Overdenkende stiltes zien. Intrinsieke veranderingen realiseren. Bijdragen aan maatschappelijk betrokken incasseren.

MVO

WocoWijzer vindt het belangrijk om op een verantwoorde manier een steentje bij te dragen aan de wereld waarin we leven.

In de praktijk vertaalt zich dat onder andere door op een schonere manier te reizen, bij voorkeur met de trein. Daarnaast zet WocoWijzer zich in om samen met haar opdrachtgevers een percentage van de factuur lokaal te doneren aan maatschappelijke projecten.

WocoWijzer doneert jaarlijks een percentage van haar omzet aan Stichting Ambulance Wens.

De samenwerkings­­partners van WocoWijzer

Robert Leeuwenburgh - WocoWijzer

Robert Leeuwenburgh

Oprichter van WocoWijzer. Heeft ruim 20 jaar ervaring in de deurwaarderij in diverse management-, advies- en interimfuncties. Trainer en Minnelijke Oplossingsvinder. Heeft een haarfijn gevoel voor recht­vaardigheid en een kritisch oog op het bereiken van wat er wordt beoogd. Houdt van sparren onder het genot van een kop thee.

Silvano Orvini - samenwerkingspartner WocoWijzer

Silvano Orvini

Ex credit manager en sinds 2006 extern recruiter in het credit management. Organisator van vele bijeenkomsten Huurincasso. Mede oprichter van het Huurincasso Platform. Founder van de Benchmark Huurincasso. Bedenker en Organisator van de Masterclasses Huurincasso.

Joyce Folugo - Samenwerkingspartner WocoWijzer

Joyce Folugo

Na een loopbaan in de financiële dienstverlening de overstap gemaakt richting bewindvoering om mijn kennis te combineren met het begeleiden van cliënten naar een goed financieel toekomstperspectief. Bewindvoerder in hart en nieren en inmiddels al enige jaren mede-eigenaar van Ornithos. Deelt graag kennis en ervaring met praktijk­voorbeelden.

Heb je een specifieke vraag? Doe een beroep op onze parate kennis en neem contact op.

WocoWijzer - logo wit